Bloggen? Een middel om je ideeën te ventileren

DSC01026

Een tijdje geleden zat ik met vroegere medestudenten uit Antwerpen te praten. Onder hen was er Guy Fransen, bekend als krantenredacteur. Ik vroeg hem wat er aan mijn schrijverscarrière nog ontbrak en hij zei: heb je een blog? Mijn website kende hij maar die verwees nog niet naar een blog. Mijn broer Peter, informaticus, die deze website heeft opgesteld, was zo vriendelijk hier een blog aan toe te voegen. Bedankt voor de suggestie, Guy en voor de installatie, Peter! Nu nog maar wat mijmeringen toevoegen in de hoop op een zekere verspreiding van mijn ideeën. Alle reacties zijn welkom!

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>